KAAS PROEVERIJEN

Proeverij op nieuwe wijze


Proef de ambacht: Stap binnen in onze kaaswereld en ontdek de geheimen achter onze heerlijke kazen tijdens onze proeverij met een uniek kijkje achter de schermen in onze kaasmakerij! Proef, geniet en ervaar de (h)eerlijkste Nieuwerwets kazen zelf!

Zaterdag 13 januari is het zover! De tweede kaasproeverij op locatie van 20:00u tot 23:00u! Tijdens deze avond kunt u verschillende Nieuwerwets kazen proeven onder het genot van een biertje of wijntje. Naast de proeverij krijgt u ook informatie over de producten en een kijkje achter de schermen in onze kaasmakerij. Beleef een heerlijke avond met uw favoriete gezelschap voor maar € 30,00 per persoon.

Aanmelden proeverij


De proeverij voor 13 januari is helaas vol.

U heeft de keuze uit 2 arrangementen:

1. Nieuwerwets Kaasproeverij inclusief drie verschillende wijnen
2. Nieuwerwets Kaasproeverij inclusief drie verschillende bieren

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@nieuwerwets.nl

Graag ontvangen wij van u de volgende gegevens:

– Naam en achternaam

– Telefoonnummer

– Het aantal personen

– Arrangement keuze per persoon

– Eventuele allergieën

We nodigen u graag uit in onze Kaasmakerij aan de Molenvelden 3, te Knegsel.

Tot dan!

Ontdek onze kaasmakerij


Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te krijgen. Naast het proeven van onze Nieuwerwets kazen, leiden we u ook rond in onze kaasmakerij. Stap binnen in onze kaaswereld en ontdek de geheimen achter onze heerlijke kazen!

Proef, geniet en ervaar de (h)eerlijkste Nieuwerwets kazen zelf! Meld uzelf snel aan voor de kaasproeverij op zaterdagavond 28 oktober 2023 van 20:00u tot 23:00u. Stuur een mailtje naar info@nieuwerwets.nl

Proeven, genieten ervaren


Aandacht voor mens dieren natuur