HET PROEFLOKAAL

Werken op de boerderij


Naast onze kaasmakerij bevind zich een grote vergader/werkruimte. Geheel in stijl en de ruimte ademt de boerderij. Hier voel je je echt welkom en zal het je aan niets ontbreken.

De ruimte is voorzien van een luxe keukenblok met kookeiland, koelkast met frisdrank, koffiehoek, beamer met scherm en een eigen privé boerderijtuin van 250m2. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur en genieten van het snelste glasvezel internet.

Eenvoudig boek je ons proeflokaal via het platform Deskbookers via de knop hieronder.

Boek ons proeflokaal

Beleef de boerderij


In ons proeflokaal met ruime tuin beleef je echt de boerderij. Midden in Brabantse Kempen, in het landelijke Knegsel tussen de velden. 

Samen met jouw team kom je samen en raak je geïnspireerd. Of je nu kiest voor een actieve brainstorm of een rustige heisessie. In ons proeflokaal is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee.

 

 

 

 

 

Arrangementen


Boer en burger


Proef en bleef de boerderij. Wij hebben het proeflokaal zo ontwikkeld dat het op diverse manieren kan worden ingericht. 

Als bedrijf streven wij naar een korte transparante keten, van boer tot bord. In dit proces willen wij mensen betrekken en laten zien hoe wij te werk gaan. Wat voor ons vanzelfsprekend is, is voor vele onbekend. Daarom stellen wij onze boerderij open voor degene die daar open voor staan.